Fejlemények...

Olvasgatva az onlájn médiumokat, újabb érdekességekre lettem figyelmes a CFR-el kapcsolatban. Miután a ProSporton felfedeztem az előbbi blogban megírtakat (ProSport cikk itt olvasható: http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=37976), tovább nézegettem a médiumokat. Egyszer a Gazeta Sporturilor onlájn változatát, ahol ugyancsak felfedeztem a négy veterán felfüggesztésének hírét. A cikkíró viszont már azt is vélni tudja, hogy nemcsak a Steaua elleni meccsen nyújtott gyenge teljesítmény és az eladott meccs fennállásának lehetősége az oka a felfüggesztésnek, hanem ezek után felmerült az is, hogy az Argeş ellen is "gyenge teljesítményt nyújtanak", hiszen Coroian, Jula és Minteuan az Argeş vadiúj edzőjével együtt dolgozott a Besztercei Glóriánál (a Gazeta Sporturilor cikk itt olvasható: http://www.gsp.ro/index.php?a=80010&shift=1).
Na de a Sport Total onlájn sem állta meg, hogy ne írjon valamit a CFR-ről. A cikkíró azt állítja, hogy a CFR szerződést írt alá Ioan Andonéval, aki legkésőbb júniusban veszi át a csapatot Cristiano Bergoditól. Állítása szerint a szerződéskötést csakis azért nem hozták nyilvánosságra, hogy ez ne legyen kihatással a csapat teljesítményére és a második helyért folytatott harcra.
(a Sport Total cikk itt olvasható: http://www.spt.ro/fotbal-intern/liga-i/2007/04/ando-a-semnat.html).
Összegezve: ha mindezeknek csak fele is igaz, elegendő ahhoz, hogy elveszítsük a második helyet. Ha igaz az, hogy a veteránok hozzájárultak a csapat Steauától elszenvedett vereségéhez, akkor elgondolkodtató az, hogy érdemes-e egyáltalán román játékosokat játszottatni. Mert azért azt nem igazán tudom elképzelni, hogy valamelyik portugálunk vagy brazilunk ezt megtegye. Ha pedig igaz, hogy Ando aláírt, akkor meg teljesen gügye a vezetőség. Hat fordulóval a bajnokság vége előtt aláíratni egy új edzővel egyenlő az öngyilkossággal. Mert azt tudni lehetett, hogy ez titokban nem marad. És az ember, legyen az akárki, másképp végzi a dolgát, ha tudja, hogy még két hónapig van szerződése, utána pedig esélye sincs maradni, még akkor sem, ha csodákat művel.
Nemsokára viszont fény derül mindenre. Ma du. arra, hogy a veteránjaink játszanak vagy sem, hamarosan pedig az esetleges edzőváltásra is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések