FC Argeş - CFR 1907 0-0

Még egy szégyenfolt a CFR számára. A kieső helyen lévő FC Argeş ellen a bajnokság 2. helyezettje csak egy döntetlenre volt képes. És ami még elszomorítóbb az az, hogy a csapat semmit sem játszott. Ezenkívül pedig beigazolódott az, hogy a vezetőség tényleg hazarendelte a négy veteránt. De nem hiszem, hogy ez különösebben befolyásolta a játékot vagy az eredményt. Már megszoktuk, hogy a csapat újra nem igazán játszik (legalábbis semmit nem mutattak az elmúlt meccseken: Vaslui, Steaua).
Ezek az idők a Dorinel távozása előtti periódusra emlékeztetnek. Akkor is kívülről nézve szent és béke honolt a csapat berkeiben, bent pedig tombolt a vihar, ami kihatott a csapatra, annak játékára. Talán megint bajok vannak a klubon belül? Lehet, hogy mégiscsak van valami igazság az Andone körüli hírverésben? Nem tudom, nemsokára biztosan kiderül. Egy dolog biztos. A Steaua ma este az Oţelul ellen 3-0-ra győzött és ezzel 1 pontra van a még második helyen lévő CFR-től. És ha a Rapid ellen is ilyen vérszegény játékkal rukkolunk elő, akkor a jövő hét végén már a 3. helynek örvendezhetünk. Ki tudja annak is meddig?

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Sajnos lattam a meccset, es sajnos lattam a CFR utolso harom meccset es elkepeszto hogy megvaltozik egy csapat rovid ido alatt, mintha nem lenne kedvuk focizni :(. Kar a fiukert, kar a sok munkaert amit belefektettek. En merem remelni hogy a bunda gyanu az csak amolyan mitika kitalacio es semmi sem igaz, Minteuan gyerekkori haverem es nem olyan embernek ismerem hogy ilyen ronda dolgokaba beleszalljon. De kitudja a mai vilagba sajnos a penz beszel. De a remeny hall meg utoljara es merem remelni hogy a fiuk osszeszedik magukat es a Rapidot megverik, sajos megint nem tudok a meccsre kilatogani mert meloznom kell de azert valahogy online kovetni fogom az esemenyeket es drukkolni fogok a fiuknak. Hajra CFR!!!

Népszerű bejegyzések