BL helyett UEFA!

Ez jutott a mi kis vasutas-csapatunknak a centenárium évében. Biztos harmadik hely a bajnokságban, ami UEFA szereplést biztosít. És mindez két fordulóval a bajnokság vége előtt. Annyira friss még a történet, hogy nem is hiszem. Két évvel ezelőtt még azért idegeskedtünk, hogy nehogy kiessünk az élvonalból, ma meg UEFA helyet ünnepelünk. Árpi befektetése, Mureşan munkálkodása és Bergodi aranykeze meghozta az eredményt. Egy fiatal, ütőképes csapat, amely egy kis erősítéssel akár az UEFA-ban is megállhatja a helyét.
Tegnap megvertük a Besztercét és az álom valóra vált. Európa fociszele elérte Kolozsvárt. Csak remélni merem, hogy még sokáig fogja belengeni a Gépész utcai stadiont. Köszönet mindazoknak, akik az álom megvalosításán fáradoztak. Köszönet a fiúknak, akik minden pontért, minden győzelemért megharcoltak. Hajrá CFR! Hajrá KVSC! Irány Európa!

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Szerintem ez a hely tokeletes, igy legalabb egy kis szerencsevel akar az UEFA csoport kuzdelmeibe is van realis esely hogy bekerul es onnan mar akar minden elkepzelheto. Majd jovore hatha osszejon a bajnoki cim, ahhoz eros akarat es kitartas, valamint kerulni a csapdakat amiket majd a mitikaek felallitanak. Lesz foci Kolozsvaron csak sajnos megfelelo stadion meg elmarad... Hajra CFR es gratula mindazoknak akik tettek a valamit a csapatert.
Szenkovics Dezső üzenete…
Van egy jó hírem, még nem kizárt, hogy itthon játszhatjuk az UEFA meccseket. Árpiék 2 millió eurót fognak befektetni nagyon rövid idő alatt. Ez már elhangzott a játékosokkal való közös ünneplés alatt is, ma meg viszontláttam a Pro Sport onlájnon is. Itt a link: http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=40517
Hajrá CFR!
Névtelen üzenete…
Dezso ne legy kishitu. Meg 6 pontot lehet szerezni a bajnoksagban es mi csak kettovel vagyunk a Steaua mogott. Lehet ebbol meg Champions Leauge is! Hajra PAndurii! Hajra Jiul!
Szenkovics Dezső üzenete…
Péter, ez nem kishitűség, sajnos ez van. Ha a júhpásztor, akinek a nevét sem lenne szabad leírni vagy kiejteni, elkezdi a szálakat rángatni meg bogozni, akkor megvan a pódium második helyezettje. Sajnos ez még ma így történik. Remélem változni fog. De akkor lennék a legboldogabb, ha a te tipped jönne be és onlájn gratulálhatnék. Hajrá Pandúrok, Hajrá Zsil! De mindenekelőtt hajrá CéeFeR!

Népszerű bejegyzések