Elmegy "Shrek"???!!!

Megdöbbenve olvasom több honlapon is, hogy elmegy Fabbiani... Remélem, hogy csak a szokásos újságírói találgatásokról, rémhírek terjesztéséről, pszichológiai harcról, bombasztikus, de semmi igazságtartalommal nem bíró fogásról van szó (ezt már teljes mértékben elfogadott húzás a román sportsajtó részéről).
Viszont ha mégis igaz lenne a hír, nem örülnék neki. Tudom, hogy Fabbianit sokan nem szeretik, lusta, nagyképű, kövér jelzőkkel jellemzik. De nekem akkor is tetszik, sőt mi több, a csapat egyik legjobb játékosának tartom a mai napig. Meggyőződésem, hogy ő lehet egyike azon játékosainknak, aki a Champions League-ben simán megállja a helyét. Fantasztikus labdakezelése, technikája és az egyéni megoldásai bármikor győzelemre vezethetik a csapatot. Ő az az ember, aki egyedül képes eldönteni egy meccs kimenetelét, ő az az ember, aki sok esetben egyéni megvalósításai révén maga után húzza a csapatot, ő az a játékos, aki egy egész stadiont fel tud állítani. Egy igazi vezéregyéniség.
Sokan mondják, hogy ha Fabbiani gyors is lenne, akkor lenne az "igazi játékos", de akik ezt mondják, azok elfelejtik, hogy ha ez így lenne, akkor Fabbiani nem a CFR-től kapná a fizetését (és nem annyit, amennyit most kap), hanem valamelyik nagy európai klubtól (mondjuk a Chelsea, Real, Barcelona, Arsenal vagy Liverpool csatárja lenne).
Summa summarum, sajnálnám, ha Fabbiani nélkül kellene tovább menetelni az előttünk álló 3 fronton. Veszteség lesz a csapat számára és ez csak akkor fog meglátszani, ha már nem a CFR színeiben lép pályára Cristian Fabbiani. Igaz, hogy csak kölcsönbe adják, de az az érzésem, hogy ez a "válás" első jele. Ez viszont egy meggondolatlan lépés mind a klubvezetés, mind az edző részéről.
Befejezésül pedig: Fabbiani, please stay...

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Népszerű bejegyzések