Megjött a nyár

Megjött a nyár és ezzel együtt megkezdődtek az életemben az utazások. Ennek tulajdonítható az, hogy kevesebbet írok, mint eddig. Na meg annak, hogy esténként is jobban esik a családdal a kertben üldögélni vagy haverokkal beszélgetni és sörözgetni, mintsem a számítógép előtt ülni és pötyögni.


Na de lássuk csak, hogy hova is utazgatok/utazgattam a nyár beköszöntével. Nemrég jöttem haza Tusnádról, diákokat vittünk szakmai gyakorlatra. Ha a hideget és a sok esőt leszámítom, nincs is amiért panaszkodnom, jó volt. Na persze azért nem kell ezt nyaralásnak tekinteni. Tulajdonképpen munka volt, nagy odafigyelést igényelt, ugyanis a mai diákok nagyon szemfülesek és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy minél kisebb erőbedobással minél jobb eredményeket érjenek el. Így például azt is bevállalták, hogy egymás helyett írtak alá jelenléti íveket (hiszen voltak számukra kötelezővé tett előadások, workshopok).

Aztán Tusnád után Szováta, ahol az unokatestvére lagzijába voltunk hivatalosak. Azért szeretem a lagzikat, mert egybe van a rokonséág és ilyenkor van idő mindekivel egy kicsit beszélgetni. Na jó, helyesbítek, nem mindekivel, hanem csak azokkal, akiket szeretek.

A szombati nagy buli után irány Énlaka, ahol pár kellemes órát töltöttem el régi jó barátok, cimborák társaságában. Aztán meg indulás vissa Kolozsvár citybe, hiszen hétfőtől bele kelltt ugrani a szokásos mókuskerékbe, ahol egyre több taposnivaló van. De már csak egy hétig, hisz azután újra utazás, ugyanis jön a - legalábbis szerintem - kiérdemelt szabadság :). Ez pedig azt jelenti, hogy egy hét Borszék és egy hét tengerpart. És végre két hétig az egész család együtt lesz. Reggeltő-estig. Alig várom már. Vigyázat szabadság, jövüüüüüüüüüüünk.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
long time no writing...

Népszerű bejegyzések